Web development

Start-ASAP vam nudi kompletnu uslugu web dizajna od početka do kraja. Naš profesionalni pristup osigurava da svaki projekat isporučimo na vreme, prema vašim specifikacijama i u okviru vašeg budžeta.

Dizajn web stranice je postupak stvaranja novog dizajna ili poboljšanja postojeće web stranice. Primarni cilj je optimizacija ukupne efikasnosti web stranice u smislu povećanja stope konverzije prodaje ili približavanja poslovnih procesa.

Izrađujemo inovativne web stranice koje su vizuelno dopadljive i jednostavne za upotrebu.

Svaki web sajt koji dizajniramo mora da podržava prepoznatljiv identitet Vaše kompanije ili Brenda i da kao takav olakša postizanje Vaših poslovnih ciljeva.

Šta sve Start-ASAP može da učini za Vas?

Mi iznad svega volimo svoj posao

Uživamo u svakom poverenom zadatku i ponosimo se svojom sposobnošću da postignemo neprocenjivu ravnotežu između estetike i funkcionalnosti. Start-ASAP nudi kompletan paket web dizajna: za nas nijedan projekat nije prevelik niti premalen. Naš individualni pristup web dizajnu izdvojiće vas iznad konkurencije.

Kod nas želje lako postanu mogućnosti.

Pre nego započnemo dizajniranje sajta, dogovaramo se sa Vama i Vašim timom kako bismo dobili tačne informacije I kako bi želje najlakše pretvorili u mogućnosti.

Jednostavnost upravljanja

Sajtove uglavnom izrađujemo u WordPress platformi. WordPress je dizajniran da zadovolji potrebe svakog klijenta - bilo da se radi o korporativnom web-sajtu, e-prodavnici, restoranu, hotelu ili vašem blogu o kuvanju. To je fleksibilno rešenje koje se lako prilagođava potrebama svake organizacije. WordPress omogućava nam da izgradimo vaš web sajt i opremimo vaš tim za upravljanje sadržajem

Realne i pristupačne cene

Možete biti sigurni da svoje usluge obavljamo po izuzetno konkurentnim cenama. Svakom projektu pristupamo pojedinačno i trudimo se da Vam ponudimo najbolja web dizajn rešenja po ceni koja odgovara svačijem budžetu. Bez obzira da li naručujete potpuno nov web sajt ili samo želite da poboljšate svoj trenutni, javite nam se danas, da bi već sutra mogli videti koliko daleko mogu da Vas odvedu naše usluge.

Naši radovi