Video Reklame

Video reklame su i dalje najmoćnije sredstvo na svetu za promociju proizvoda ili preduzeća. Povećana svest o brendiranju znači veću prodaju i veći profit. Start-ASAP nudi kreativne koncepte usmerene direktno na vašu ciljanu publiku.

Atraktivne video reklame u stanju su da privuku veću količinu poseta i potencijalnih klijenata ka Vašem web sajtu.

To naravno ne znači da morate da potrošite veliki novac da biste dobili sjajan promotivni video za svoje poslovanje!

Vrednost sjajnog videa nikada ne treba potcenjivati. Imate samo jednu priliku da ostavite prvi utisak.

U današnjem svetu ljude bombarduju informacijama. Imate 15 sekundi da ostavite povoljan utisak ili će preći na nešto drugo što će im privući pažnju.

Start-ASAP izrađuje povoljno video reklame za mala i srednja preduzeća, neprofitne organizacije i pojedince koji žele da prikažu svoj proizvod, uslugu ili događaj na video sajtovima kao što su Youtube, Vimeo i društvene mreže kao npr. Facebook, Instagram ili Tik-Tok.

Možemo da proizvedemo različite tipove video materijala:

Ljudi više prihvataju video reklame na mreži nego druge oblike oglašavanja, jer se na njih gleda kao na relevantnije i stoga manje nametljive.

Ko voli da prebira i čita web stranice prepune teksta? Dodavanjem personalizovanog videa na Vaš web sajt možete svetu da predstavite ko ste i po čemu je Vaša kompanija jedinstvena. Povedite svoje ciljano tržište u vizuelni obilazak i pokažite im šta zaista imate da ponudite.

Video reklame za svačiji budžet

Bilo bi zaista jako loše za Vašu firmu da ni ne oseti moć video marketinga, zbog toga što neko od zaposlenih tvrdi da je to dostupno samo velikim korporacijama. To jednostavno nije tačno. Postoje veoma efektna i atraktivna rešenja i kad budžet nije baš na zavidnom nivou. Sve je stvar odluke.

Sajam
Play Video
Neptun
Play Video
Irkom
Play Video

Istraživanje, pisanje scenarija i knjige snimanja, snimanje, montaža, postprodukcija i autorski rad.

Svakako. Možemo da uradimo sve što želite. Radimo i usluge 2d i 3d animacije. Imamo i veliku arhivu profesionalnih, studijskih video snimaka sa kompletnim autorskim pravima na emitovanje, koji se mogu implementirati u nove video reklame.

Apsolutno da! Ukoliko se tako dogovorimo tokom pripreme video se može nadograditi u perspektivi, što je mnogo jeftinije nego raditi potpuno novi od nule.

Sve video reklame koje radimo u potpunosti zadovoljavaju sve profesionalne standarde za televizijsko emitovanje.

U formatu koji Vama odgovara. Nema ograničenja.

Dobro pitanje, ali na njega je nemoguće odgovoriti dok ne saznamo više detalja. Da li već imate snimljen materijal ili Vam je potrebno okupiti ekipu za snimanje, opremu I sl. Kada imamo sve potrebne informacije, možemo Vam dostaviti paket koji odgovara Vašem budžetu.

Budite bez brige. Javite se i napravićemo najbolje rešenje. Naš tim čini veliki broj profesionalaca i učinićemo sve da budete veoma zadovoljni.

VREME JE ZA VAŠU NOVU VIDEO REKLAMU.