SEO Optimizacija

SEO optimizacija kombinuje različite vrste usluga kao što su optimizacija web stranica, optimizacija za pretraživače (SEO), pisanje SEO sadržaja, pisanje blogova, izgradnja relevantnih veza (backlink-ova) ka sajtu, Google mape i još mnogo toga.

Mi zaposleni u kompaniji “Start-ASAP” veliku pažnju posvećujemo vidljivosti sajtova na Google-u, osim što ih kreiramo. Ukoliko Google ne pronalazi Vaš veb-sajt, ništa neće značiti izvrstan dizajn kada to niko neće videti. Zato je u poslovanju naše kompanije SEO optimizacija veoma bitan segment.

I najbolje dizajniran sajt je nevidljiv za široku publiku, ukoliko na njemu nije ispravno urađena SEO optimizacija.

Učinićemo sve kako bi pomogli Guglu I ostalim pretraživačima da vas pronađu – tako da vaš posao dobije vidljivost pretraživanja kakav zaslužuje.

Problem kod SEO optimizacije, uslovno rečeno je što se na njene rezultate mora čekati oko 3 meseca. To vreme je potrebno da bi se ispravno rangirali na Google-u i nije ga moguće ubrzati. Kada se to postigne vi imate posetu od svih korisnika koji traže pojmove bliske vašem sajtu, samim tim su i potencijalni kupci. Dobrim održavanjem i administracijom sajta postižemo da se situacija kasnije održi na tom nivo-u ili ako je moguće još više proširi.

Optimizacija za pretraživače (SEO) je proces koji poboljšava vidljivost veb sajta u pretraživačima. Najvažniji rezultati ovog procesa su:

Naš pristup SEO optimizaciji stvoren je i usavršen u našoj kompaniji.

Članovi tima za optimizaciju imaju višegodišnje iskustvo iz ove oblasti i mnogo uspešnih projekata iza sebe. Najuspešnije tehnike koje su testirane i usavršene inplementirali smo u jedinstven sistem koji i Vama može doneti izvrsne rezultate.

Svi naši stručnjaci su vešti i stalno ažuriraju svoje usluge novom tehnologijom i novim idejama. Imamo znanja  I resursa da Vam možemo pružiti kvalitetnu uslugu. Bez obzira da li ste upravo pokrenuli web sajt ili je on već neko vreme na internetu, mi ga možemo dovesti u središte pažnje i proširiti maksimalno njegovu vidljivost.

Efektivne SEO kampanje

Cilj naših SEO kampanja je usmeravanje više poseta na vašu veb lokaciju ciljanjem relevantnih pojmova za pretragu. Naše kampanje su osmišljene tako da budu isplative za pozitivan povrat ulaganja za vaše poslovanje i dovoljno robusne da vas zadrže na najvišim pozicijama.

Primenjujemo sveobuhvatan, zaokružen pristup sa našim uslugama optimizacije pretraživača kako bismo osigurali zadovoljstvo naših klijenata.

Istraživanje ključnih reči

Izvršićemo detaljno istraživanje ključnih reči kako bismo bili sigurni da ciljate pravi promet i pretvarate posetioce sajta u potencijalne klijente.

SEO analiza

Naši SEO konsultanti će izvršiti detaljni „SEO“ pregled na Vašem web sajtu i dati preporuke za poboljšanje poseta pretraživača kao i ciljanih korisnika. Potrebne modifikacije mogu izvršiti članovi našeg web development-a (po želji) ili vaše osoblje.

Izgradnja backlink-ova (veza)

U našem poslu kažu da je sadržaj kralj, a izgradnja veza Bog.SEO konsultanti i predstavnici internet marketing kompanija, složiće se da su manuelne jednosmerne veze sa visoko pozicioniranih web sajtova, jedan od najboljih načina za stvaranje autoriteta. Ovaj proces jeste sporiji, ali daje vrlo dobre rezultate, koji su definitivno vredni čekanja.

SEO izveštaji

Naši SEO specijalisti pružaju mesečne izveštaje i konsultacije na zahtev. Pokazaćemo vam analitiku Vašeg sajta, podatke o napredovanju, izveštaje i statistiku rangiranja i pomoći ćemo Vam da ih razumete.

Započnimo danas uz besplatnu konsultaciju