Brendiranje

Potrebe brenda mogu biti veoma različite. U zavisnosti od potreba klijenata zahteva i različita rešenja brendiranja: izgradnju brenda ili dopunu poslovnih i komunikacionih ciljeva.

Naši zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo u izgradnji brendova u raznim industrijama. Takve usluge brendiranja omogućiće da Vaš novi logotip i drugi elementi korporativnog identiteta, definitivno postanu originalni i efektni.

Mali ili veliki, Vaš brend je važan ... Isto tako važan je i dizajn Vašeg logotipa!

Kada dizajniramo logotip, naš cilj je da unapredimo izgled Vaše kompanije i stvorimo simbol koji će vaša ciljna publika lako prepoznati.

Naši stručnjaci za dizajn poseduju znanje, kreativnost i iskustvo kako bi osigurali najbolja rešenja za Vaše poslovanje.

Vlasnici preduzeća naročito na početku poslovanja, često odlažu kreiranje logotipa i profesionalni marketinški materijal zbog finansijskih ograničenja? Planiraju da se izradi logotipa posvete nakon nekog vremena, možda tek nakon dostizanja određenog broja klijenata ili očekivane početne dobiti. Istina je ipak drugačija. Logo olakšava rast poslovanja i stvara dobar utisak o Vašoj firmi, koji je potreban da bi se stekao veći broj klijenata.  Izrada kvalitetnog logotipa ne mora nužno da bude i skupa.

Verujemo da Vam je jasnija važnost logotipa za uspeh poslovanja.

Evo još nekih razloga zbog čega Vam je potreban logo kompanije:

Ako već imate postojeći brend, takođe možemo sarađivati sa Vašom kompanijom kako bismo osigurali doslednost Vašeg brendiranja u svim uslugama koje nudimo.
START-ASAP pruža širok spektar usluga grafičkog dizajna. Usluge se kreću od profesionalnog dizajna logotipa do dizajniranja svih štampanih materijala.

Mnogi naši klijenti ne znaju šta tačno žele ili trebaju. Dajte nam što više informacija, a mi ćemo obaviti sve ostalo. Uz svaki dizajn logotipa pružamo dovoljno uzoraka koji će vam pomoći da donesete konačnu odluku.

Kada početni uzorci dizajna logotipa budu spremni dobijate ih na svoj email. Kad pogledate uzorke konsultovaćete se sa nekim od članova našeg tima i predočiti svoje eventualne sugestije. Ovaj proces se ponavlja dok ne budete potpuno zadovoljni dizajnom logotipa.

Digitalne fajlove Vašeg novog logotipa poslaćemo elektronskom poštom. U zavisnosti od potreba možete zatražiti štampanu kopiju fajlova.

Šaljemo gotov dizajn prilagođenog logotipa u različitim formatima datoteka; To uključuje:

.psd, .jpg, .tif, .png, .bmp

Da. Imate sva prava na konačni dizajn logotipa koji odaberete.

Start-ASAP nema svoju štampariju, ali imamo izuzetno dobru saradnju sa nekim štamparijama i ukoliko to želite možete po povoljnim cenama dobiti i ove usluge.